Loader RoyalGirls
DESPRE NOI

Despre RoyalGirls


Studio-ul RoyalGirls este un studio de videochat din Bucuresti cu o vechime de peste 9 ani in acest domeniu, un studio profesionist si 100% legal care pune pret pe respectarea modelelor. Suntem o echipa tanara, profesionista, o echipa unita, (o familie) determinata, unde succesul financiar merge mana in mana cu distractia, desigur toate presarate cu seriozitate si devotament. Oferim conditii de lucru de top si suntem mereu in pas cu ultimile inovatii in materie de tehnologie si design.

DE CE NOI?


Profesionalism

Pentru ca suntem un studio de videochat profesionist si suntem la curent cu tot ce apare nou in materie de tehnologie si echipamente, folosim ultimile generatii de PC-uri cu procesoare performante, camere ultra HD, monitoare mari LED, sisteme de lumini profesionale. De asemenea folosim conexiuni dedicate de internet cu linii directe catre site-urile cu care colaboram.

Videochat Profesionalism
Videocaht Legalitate

Legalitate

In Romania activitatea de videochat este reglementata de legea 196/2003 cu modificarile ulterioare, deci nu ai de ce sa-ti faci griji cu privirea legalitatii. Studio-ul de videochat RoyalGirls, este unul din putinele studiouri din Bucuresti care lucreaza 100% legal, asadar toate modelele cu care colaboram semneaza inca din prima zi un contract legal de munca, iar noi achitam toate taxele si impozitele impuse de lege.

Confidentialitate

Unul din cele mai importante aspecte ale activitatii de videochat este confidentialitatea. Toate partile implicate semneaza un contract de confidentialitate, aceasta inseamna ca nimeni nu te va expune niciodata public, nu-ti va dezvalui vreodata numele real sau alte date personale in afara studioului. Deasemenea siteurile colaboratoare blocheaza accesul din Romania, la cerere putem sa blocam si alte regiuni sau tari.

Confidentialitate Videochat
spatii de lucru in videochat

SPATIILE DE LUCRU


O poza face cat o mie de cuvinte, dupa cum se vede in Galeria noastra, camerele in care se desfasoara activitatea de videochat, sunt spatioase, cu design unic.


Stim ca meritati sa fiti inconjurate de eleganta si bun gust, drept urmare design-ul ales este cel potrivit nevoilor voastre , pentru ca orele petrecute in studio-ul nostru de videochat sa te faca sa te simti in largul tau.


CATRE GALERIE

Training


Training-ul nostru este asigurat de o echipa exclusiv feminina, personalizat nevoilor tale in activitatea de videochat. Aici vei fi invatata de catre trainerii nostrii tainele comunicarii verbale cat si non verbale, putand sa atragi persoane de cealalta parte a ecranului mult mai usor si mai simplu.

traning profesional

Locatia centrala


Studioul nostru de videochat se afla in centrul Bucurestiului, intr-un bloc ultra central amplasat exact in Piata Victoriei. Ceea ce iti ofera accesul la cele mai importante linii de transport in comun.

Castiga Independenta financiara!

×
logo

Avantaje

  • Salariu minim garantat 1500$
  • Cazare gratuita
  • Fiecare model are camera ei, fara a fi nevoita sa o imparta cu altcineva
  • Contract de munca legal, toti banii intra in contul tau personal la banca ta din Romania cu care decizi sa colaborezi.
  • Trainer dedicat
  • Atmosfera placuta de lucru
  • Sedinta foto profesionala
  • Promovare online
×
logo

Program


Tura 106:00 - 14:00

Stim ca timpul tau liber este pretios asa ca la studioul nostru de videochat ai posibilitatea sa iti faci singura programul.

Tura 322:00 - 06:00

×
logo

Galerie Foto