Loader RoyalGirls
AVANTAJE
cazare gratuita videochat

ROYALGIRLS STUDIO

Cazare videochat gratuita in Bucuresti

RoyalGirls Studio intelege cat de greu este pentru unele persoane sa isi plateasca o chirie. Solutia pe care noi am gasit-o este de a oferi cazare gratuita. Oferim cazare gratuita in Bucuresti pentru modelele ce aleg sa colaboreze cu noi. Cazarea se va face in studiourile noastre (dormitoare special amenajate) cat si in apartamente din apropierea locatiilor. Din pacate cat vei sta in locatiile noastre nu-ti poti lua animalul de companie si nici nu poti invita oaspeti la tine.

Castiguri din videochat


Cand ai decis sa aplici pentru acest job sigur ai auzit ca in videochat sumele castigate pot fi spectaculoase. Castigurile sunt motivul principal pentru care fetele aleg acest loc de munca. In videochat, un model poate castiga intre 1.000$ si 20.000$ lunar in functie de implicare fiecareia, prin timpul petrecut online, seriozitate si perseverenta. La RoyalGirls Studio de videochat un model incepator castiga peste 1.000$ lunar.

avantaje castiguri

Procent videochat si plati


Comisionul standard este de 55% si in funcitie de implicare si seriozitate poate ajunge la 65%. Avem o grila speciala de calcul a procentelor care nu depinde doar de incasari. Platile catre modelele noastre sunt facute bilunar (10 si 25 ale lunii), in contul bancar deschis la o banca din Romania iar taxele si impozitele catre stat sunt platite de catre noi.

Proiect "Casa ta"

Acum poti sa-ti indeplinesti visul, poti sa-ti achizitionezi casa ta, o poti face prin doua variante foarte simple:

  1. Esti o persoana strangatoare si ambitioasa in decursul a doi ani de munca iti cumperi o casa cash.
  2. Lucrand la RoyalGirls legal, dupa maxim 1 an iti poti achizitiona prin banca casa mult visata.

Casa din Videochat
Masina din Videochat

Masina ta

RoyalGirs studio te ajuta sa-ti cumperi masina preferata, dupa doar cateva luni de la angajare poti aplica pentru "masina ta".

Bonusuri / Concursuri

In momentul in care te-ai decis sa faci parte din echipa noastra, noi te vom recompensa cu un bonus de angajare de 300$. De asemenea avem concursuri periodice cu premii in in cresterea procentului, bani cash sau outfit-uri.

Bani din Videochat
training videochat

Staff si training


Orice om, indiferent de domeniul in care activeaza, are nevoie de instruire si de dezvoltare continua. Staff-ul nostru pregatit si specializat in videochat, te va invata tehnici de comunicare verbala si non verbala pentru a progresa si a putea ajunge la incasari mult mai mari. Departamentul IT iti sta la dispozitie 24/7 ori de cate ori vei intampina dificultati tehnice. Periodic in studio se organizeaza seminarii de make-up si cursuri de Engleza cu profesori autorizati.

Sedinte foto/video


In Videochat galeria foto/video este prima impresia a modelului pe site-urile de profil, un aspect care nu trebuie ignorat . Un portofoliu complet si updatat periodic aduce mai mult trafic si automat incasari mai mari. Studioul RoyalGirls pune mare accent pe calitatea imaginii ceea ce inseamna ca periodic oferim modelelor noastre sedinte foto profesionale cu fotografi renumiti.

sedinte foto

Castiga Independenta financiara!

×
logo

Avantaje

  • Salariu minim garantat 1500$
  • Cazare gratuita
  • Fiecare model are camera ei, fara a fi nevoita sa o imparta cu altcineva
  • Contract de munca legal, toti banii intra in contul tau personal la banca ta din Romania cu care decizi sa colaborezi.
  • Trainer dedicat
  • Atmosfera placuta de lucru
  • Sedinta foto profesionala
  • Promovare online
×
logo

Program


Tura 106:00 - 14:00

Stim ca timpul tau liber este pretios asa ca la studioul nostru de videochat ai posibilitatea sa iti faci singura programul.

Tura 322:00 - 06:00

×
logo

Galerie Foto